Áruház parkolók gondozása

Már több, mint 25 áruház parkolójának gondozását végezzük folyamatosan. A parkolók gondozását Somogy megyében, Tolna megyében, Baranya megyében, Fejér és Zala megyében is vállaljuk! Kérdés esetén kérem keressen elérhetőségeinken, és minden kérdésére válaszolunk!

Átalánydíjas karbantartás, vagy egyedi megrendelés.

Vegetációs időben és télen egyaránt, igény szerint.

Szolgáltatásaink:

  • Fűnyírás, szegélynyírás nyesedék összegyűjtése és elszállítása
  • kiemelt szegélyek mentén lerakódott szennyeződések eltávolítása
  • Szemétszedés a parkoló- és útfelületeken valamint a zöldterületen
  • Sövények, cserjék és fák gondozása: lombkorona alakító metszések, lehullott gallyak, levelek összegyűjtése, elszállítása
  • Rakodóhely takarítás: a beszállítói zóna és a vevőbejárat és kijárat takarítása
  • Sárfogó szőnyeg tisztítása
  • Vízelvezető folyókák takarítása, kimozdult rácsok visszaigazítása,

A parkolók igényesen és tisztán szépek: Parkolók gondozása Somogy megyében

Az áruházak parkolói szinte természetes módon hozzátartoznak az épületekhez, akárcsak az őket övező zöld területek, növények. Szinte észre sem vesszük őket, magától értetődően rendezettek, gondozottak, zöldellők.

A parkoló és a hozzásimuló zöldterület igényessége mind gondos kezek munkája, hiszen a parkolók gondozását is végeznie kell valakinek. Csapatunk szakszerűen végzi a parkolók gondozását Somogy megyében! Forduljon hozzánk bizalommal, és hívjon minket, ha kertészkedéshez keres megbízható munkaerőt!

Csapatunk nagy tapasztalattal és nem kevésbé kiterjedt szakértelemmel rendelkezik fűnyírás, dísznövény gondozás terén. A parkolók gondozása során ezek mellett a feladatok mellett szemetet szedünk, rácsot igazítunk, rakodóhelyet tisztítunk, vagyis komplett szolgáltatást biztosítunk.

Bátran keressen fel minket parkoló gondozásáért Somogy megyében, gondoskodunk róla, hogy a parkoló éppen olyan legyen, amilyennek lennie kell!

A parkolók igényesen és tisztán szépek: Parkolók gondozása Somogy megyében

Áruházak parkolóinak, füves területeinek átalánydíjas gondozása!

Egy áruházi parkoló funkciója minden esetben az, hogy a vásárlók autóinak biztonságos helyet adjon és a parkolást átláthatóvá tegye. Egy parkoló hasznos dolog, de semmi esetre sem szép látvány. Mégis zöldebbé, csinosabbá tehető jól elhelyezett füves területekkel, fákkal, bokrokkal, illetve virágágyásokkal.

A zöldebb parkolóért azonban tenni is kell, pontosabban rendszeresen kell gondozni azt. Ebben tudunk Önnek segíteni! Forduljon bizalommal cégünkhöz, és vegye igénybe szolgáltatásainkat áruházak parkolóinak, füves területeinek átalánydíjas gondozásához!

Amennyiben úgy dönt, hogy minket választ, abban az esetben egy meghatározott összegért rendszeresen gondozzuk az áruházparkoló zöld területeit. Összeszedjük a szemetet, felgereblyézzük az avart, gyomlálunk, metszünk, locsolunk. Az eredmény igényes, szemet gyönyörködtető zöld terület a parkoló köré, ami az áruház alkalmazottai és vásárlói számára is kellemes látványt nyújt.

Az áruházak parkolóinak, füves területeinek átalánydíjas gondozásának részleteivel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken!

Áruházak parkolóinak, füves területeinek átalánydíjas gondozása!