Csodaszép kertet szeretne?

Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

A kerttervezés

A kerttervezést ugyebár minden esetben egy helyszíni felmérés előzi meg, itt megbeszélésre kerül, hogy mi is lenne a konkrét cél, illetve feladat, ezek után szakembereink megtervezik, hogy az elmélet miként válik gyakorlattá, majd mindez hogyan is kerül kivitelezésre. Természetesen mindez az Ön közreműködésével történik, hogy biztosan megvalósuljanak igényei!

Törekszünk arra, hogy az elkészült kert tökéletes harmóniában legyen a ház, illetve a környező természet hangulatával, hiszen az a hitvallásunk, hogy a kertben eltöltött időnek 100%-ban hasznosulnia kell, és ehhez megfelelő kerttervezésre van szükség!

Az alábbi tényezőket ismernünk kell már a kerttervezés előtt:

  • A domborzat milyensége, tehát hogy mennyire lankás, egyenetlen vagy épp sík az adott terület.
  • A talaj tulajdonságai is elsődlegesek a kerttervezés szempontjából.
  • A kert vagy épp a telek elhelyezkedése, tájolása.
  • A jelenleg meglévő növényzet és különböző kerti elemek.
  • Az Ön igényei és elképzelései a kész kertet illetően.

A kerttervezés során fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan tartsuk Önnel a kapcsolatot, hogy minden egyes eldöntendő kérdésben kikérjük a véleményét, és rendszeresen új információkkal tudjunk szolgálni. Mindezek után Ön megkapja az elkészült vázlattervet, melyen a kert végleges formája látható. A szép kertet fent is kell tartani, de sok esetben a kézi öntözés túlzottan időigényes, vagy épp csak egyszerűen fárasztó, ezért lehet remek megoldás egy automata öntözőrendszer, melyet kifejezetten az Ön igényeihez mérten tervezünk meg és telepítünk.

Ezek után jön az árajánlat, amihez csak annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy az olcsóbb nem mindig jobb, hiszen ha mindenhonnan ki van spórolva valami, csak hogy tetszetősebb szám legyen a végösszeg, az hosszú távon nagyon sok plusz költséggel járhat!