Ha esztétikus kertet szeretnénk magunkénak tudni, azért sokféleképpen tehetünk, többek között kerti bútorokkal, ápolt növényekkel, de ha az összképre gondolunk, talán az egyik legmeghatározóbb tényező a gyepünk milyensége.

Próbálkozhatunk ültetett gyepet nevelni, és úgy gondozni, hogy dekoratív hatást keltsen, de ez rengeteg idő, energia, ráadásul nem biztos, hogy azt kapjuk, amit vártunk. A gyepszőnyegekkel ilyen problémába garantáltan nem ütközhetünk, hiszen a leterítés után máris tökéletes hatást nyújtanak. Viszont az ápolásukhoz szükségünk lesz öntöző berendezésre is, hiszen csak ezek a szerkezetek tudják garantálni, hogy megfelelő mennyiségű vizet kapjon gyepszőnyegünk, mindezt előre megadott időközönként. Ha gyepszőnyeget szeretnénk, mindenképpen számoljunk ezzel a tényezővel is, de jó hír, hogy mindez egész évben kivitelezhető!

Ha profi szakemberre van szüksége a gyepszőnyeg vagy az öntözőrendszer, esetleg mindkettő telepítéséhez, akkor a legjobb helyen jár! Kérdéseivel bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!