Számos olyan gyógynövény van, aminek hasznát vehetjük a mindennapokban, akár különböző ételekhez, teába főzve vagy szörpként elkészítve. Persze ezek mellett a gyógynövények megérdemelt helyet foglalhatnak el dísznövényeink között is!

Gyógynövényeinket számos különféle módon felhasználhatjuk, mint például a házi szörpök. Vegyük akár a bodzát, melyből 15 virágot kell leszednünk, ezekhez hozzáadni 2 citromot és beáztatni, pár nap múlva leszűrni, és pontosan annyi kilogramm cukrot hozzáadni, amennyi az így kapott folyadék tömege. Ha szeretnénk sokoldalúvá tenni díszkertünket, ami a gyógynövény felhozatalt illeti, érdemes elgondolkodnunk a citromfű, körömvirág és levendula telepítésén is, hiszen ezeknek rengeteg hasznát vehetjük a mindennapokban.

Ez csupán néhány példa a számos, különböző lehetőségből, melyet egy gyógynövényekkel teli díszkert megad nekünk. Persze, ha tökéletes végeredményt szeretnénk, érdemes profi céget megbíznunk a kertépítéssel!

Bízza ránk díszkertje kialakítását, és garantáltan elégedett lesz mindennel! Kérdéseivel és észrevételeivel keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!